Rendelési útmutató:  Laminine vásárlás – LPGN regisztráció

Ha már most minden érthető, akkor kattints a piros gomra és kezdd el!

A továbbiakban részletesen megmutatom a vásárlás és regisztráció folyamatát:

Szükséges dolgok a rendelés elkezdéséhez:

 • A vásárlás/ regisztráció kizárólag csak az online-internetes fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard bankkártyával, esetleg PayPal fiókon keresztül valósítható meg.
 • Figyelem: A MAESTRO bankkártya nem elfogadott!
  Kérlek, ellenőrizd le a rendelés elkezdése előtt, hogy neked megfelelő-e a bankkártyád!
 • Gondold át, hogy milyen e-mail címmel regisztrálsz, mert a tapasztalataink azt mutatják, hogy a legstabilabb a Gmail.com szolgáltató.
 • Gyakori probléma, hogy nem kapják meg a visszaigazoló e-maileket azok, akik a „freemail típusú, ingyenes” e-mailekkel regisztrálnak. Ha fontos neked, hogy megkapd a céges e-maileket, akkor a Gmail.com-os e-mailcímeddel regisztrálj. Ha nincs ilyen, akkor ajánlott előtte azt létrehozni a www.gmail.com oldalán.

Mi történik a rendelés / regisztráció után?

 • Amikor befejezted a rendelést és a fizetést, akkor megtörtént a regisztrációd és elindult a következő folyamat:
 • E-mail fiókodba 3 db levél érkezik:
  1.) Visszaigazolás a rendelésedről.
  2.) Köszöntő levél a cégvezetéstől.
  3.) Regisztrációd megerősítése.
  Ebben a levélben találod majd a: Saját ajánlói linkedet, belépési oldalad adatait és további fontos alapinformációkat.
 • A megrendelt csomagod, vagyis a termékeid pár nap alatt (kb. egy hét) megérkeznek a megadott címedre.
 • Interneten tudod követni a csomagod útját.
  Jelentkezz nálam, hogy bekerülj az LPGN Online Akadémia zárt csoportba, ahol részletes tájékoztatást kapsz. Többek között arról is, hogy hol és hogyan tudod figyelni a csomagod útját az interneten.

Rendelj OKOSAN!

Az első vásárláskor, a minimális vásárlási mennyiség a 3 dobozos termékcsomag – ez kb. 121 Euró (37.000 Ft) Áfával és kiszállítási díjjal együtt – viszont ez nem a legokosabb megoldás!

(Időnként, egy-egy akció keretében előfordulhat, hogy lehet akár csak egy terméket is rendelni az első vásárláskor, a minimális 3 dobozos csomag helyett.)

Ha OKOSAN szeretnél rendelni, vásárolni, vagyis a lehető legjobb áron, akkor azt is megmutatom a videóban.

Ha pénzkereseti céllal csatlakozol, akkor mindenképpen érdemes konzultálnod velünk, hogy hogyan a LEGOKOSABB elkezdeni a hálózati építkezést!

A rendelési folyamatot megmutatom a videóban:

(majd az oldal alján képek formájában is)

Kérdések, melyeket gyakran megkapunk:

Az első vásárlásodat követően (ami minimum 3 doboz termék), bármikor rendelhetsz további termékeket, mindig nagyker áron fogod kapni, akkor is, ha csak 1 db-ot veszel – bár van egy OKOSABB megoldás is, amit megmutatunk az LPGN Online Akadémiánkon, ezért kérd felvételed tőlem, miután vásároltál, regisztráltál.
Pusztán csak regisztrálni nem lehet vásárlás nélkül. Az első vásárlás = regisztráció, ami viszont nem kötelez hálózatépítésre. Külön regisztrációs díj vagy költség nincs.
Nincs kötelező havi vásárlás azok számára, akik nem akarnak hálózatot építeni, mivelhogy csak a termékek érdeklik őket. Csak a hálózatépítés, vagyis a jutalékjogosultság minimális elvárása a havi 1 doboz termék megvásárlása.
Az utolsó termékvásárlástól 6 hónapig aktív mindenki regisztrációja a webshopban, utána megszűnik és nem lesz elérhető. Természetesen bármikor később újra tud vásárolni, de azt már egy új Regisztrációként kezeli a rendszer, ezért az első vásárlás a minimális 3 dobozos csomag lesz.
Hogyan tudom ingyenessé tenni a vásárlásaimat?
Ahhoz, hogy valaki „ingyen” tudjon vásárolni, kell, hogy legyen alatta un. hálózati forgalom, ami után jutalékokat kap. Ezeknek a jutalékoknak a felhasználásával teheti ingyenessé a vásárlásait. Ezt részletes bemutatja a LifePharm együttműködési ajánlata, a jutalékrendszer, amelyet a leveleim alján a, fényképem feletti részben: „Nyisd meg az alábbi linket, ha érdekel az üzleti együttműködés is:” – megtalálsz.
Természetesen nem kell hálózatot építened. Ha csak a termékek érdekelnek, akkor is odafigyelünk rád és segítünk – ez a cégünk, a LifePharm filozófiája is. Sok segítséget találsz ebben az esetben is az LPGN Online Akadémiánkon – kérd nálam felvételedet a csatlakozásod után!
Igen, amikor az számodra megfelelő. Bármikor, amikor úgy érzed, hogy ingyenessé akarod tenni a termékvásárlásaidat, vagy kimondottan pénzt akarsz keresni Te is az LPGN-nel, akkor elkezdheted.

Kérlek, keress meg, ha további kérdésed van:

<strong>Lukács Ferenc</strong>
Lukács FerencTel.: 00421948093359
Amikor a LifePharm-ról beszélek, akkor mindig arra törekszem, hogy érthetően elmondjam: a LAMININE egy olyan megoldást kínál, amivel bárki jobbá tudja tenni az Életminőségét. Legyen szó akár az egészségéről, vagy az anyagi helyzetéről, mert a kettő összefügg.

RENDELÉS és REGISZTRÁCIÓ lépéseit bemutató képek: